O nama

Trgovačko društvo Asolutic d.o.o. ovlašteni je distributer laboratorijske opreme renomiranih svjetskih proizvođača Merck Millipore – Water Purification, Thermo Scientific – LPD, Milestone, Waldner, Systec, Skalar, Netzsch, TE Instruments, Aralab, Schmidt&Haensch, Cole Parmer za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo.

Nakon niza uspješnih projekata na međunarodnom i domaćem tržištu, krajem 2014. godine poslovna jedinica tvrtke AlphaChrom izdvojena je u tvrtku Asolutic kao samostalni poslovni subjekt sa specifičnim portfeljem opreme za pripremu i analizu uzoraka te projektiranje i opremanje laboratorija. Asolutic posjeduje autorizacije proizvođača i certifikate za ovlaštenu prodaju opreme i servisnu podršku iz prodajnog programa u skladu s važećim regulatornim zahtjevima struke. Tvrtka Asolutic posjeduje autorizacije proizvođača, a djelatnici certifikate za ovlaštenu prodaju i podršku opreme iz prodajnog programa u skladu s važećim regulatornim zahtjevima struke.

Od 2017. godine Asoluticu se pridružila tvrtka Kraus sa svojim portfeljem potrošnog materijala i opreme za laboratorije i ostale profesionalne ustanove.

Asolutic se prepoznaje kao pouzdan partner kroz niz internacionalnih i regionalnih projekata, gdje se iskustvo stručnog i fleksibilnog tima dokazuje svakodnevnom podrškom korisnicima u dizajnu i primjeni optimalnih laboratorijskih rješenja. Profesionalnost naših stručnjaka i širina prodajnog programa osiguravaju implementaciju i najzahtjevnijih rješenja za laboratorije, uključujući i sveobuhvatni dizajn i opremanje laboratorija po sistemu “ključ u ruke” (namještaj, infrastruktura, oprema, kvalifikacija, servisni ugovori).

Iskustvo stručnog i fleksibilnog tima dokazuje se svakodnevno kroz podršku korisnicima u primjeni optimalnih laboratorijskih rješenja uz povećanje učinkovitosti prijedlozima i rješenjima za smanjenje operativnih troškova korisnika. Zahvaljujući proaktivnom praćenju tehnologija i aplikacija, Asolutic je prepoznat kao stručan i pouzdan partner s kojim rad u laboratoriju postaje precizniji, jednostavniji i ugodniji.

Zajedničkom poslovnom suradnjom i partnerskim odnosom, Asolutic pospješuje učinkovitost vašeg svakodnevnog poslovanja te kroz prijedloge i idejna rješenja smanjuje vaše operativne troškove.

Obratite nam se s povjerenjem.

Srdačan pozdrav,

Vaš Asolutic

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem

Preuzmite Asolutic brošuru

 

Asolutic d.o.o. za trgovinu i usluge, Karlovačka cesta 24, 10000 Zagreb; Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080941780, OIB 74472591115, temeljni kapital 20.000,00 HRK uplaćen u cijelosti; direktor Branimir Maran; Societe Generale – Splitska banka d.d HR4123300031153460109, Partner banka d.d. HR64 2408 0021 1000 4300 2